Top 40 legújabb link > Sminktetoválás - wyw.hu

Tartalom:

sminktetovalas.wyw.hu

Brilliant Makeup
Brilliant Makeup
http://brilliant-makeup.webnode.hu/

Alkalomra, rendezvényekre, esküvőre, szalagavatóra...stb. vállaljuk sminkek elkészítését. Kizárólag professzionális alapanyagokkal dolgozunk, melyeket forgalmazzuk is. Budapesten ingyenes kiszállással.

brilliant-makeup.webnode.hu
Invictus Tattoo - Sminktetoválás
Invictus Tattoo - Sminktetoválás
http://invictus-tattoo.hu/

Esztétikus és minőségi tetoválást vagy piercinget szeretne? Az Invictus Tattoo tapasztalt munkatársai segítségével ön is elkészíttetheti tetoválását vagy piercingjét higiénikus és kellemes környezetben. Vállalunk sminktetoválásokat, szájkontúr, szájszínezés, szemhéj és szemöldök tetoválás.

invictus-tattoo.hu
Calendula szalon - Sminktetoválás
Calendula szalon - Sminktetoválás
http://softap-calendula.com/

Látogasson el a Calendula Szépségszalonba Budapesten, ahol számos szolgáltatással várjuk önt. Cégünk foglalkozik tartós smink készítéssel, sminktetoválással, kozmetikával is. Egyéb szolgáltatásainkért keresse fel honlapunkat, vagy látogasson el hozzánk személyesen!

softap-calendula.com
Sminktetoválás Centrum
Sminktetoválás Centrum
http://sminktetovalascentrum.hu/

A Sminktetoválás Centrum a főváros XXI. kerületében várja kedves vendégeit pigmentálási, sminktetoválási szolgáltatásokra. Kutassy Krisztina orvosi- és kozmetikai sminktetováló mester, sokéves tapasztalattal várja, így biztosan Ön is elégedett lesz. Tekintse meg weboldalát a részletekért!

sminktetovalascentrum.hu
Bolvári Sminktetoválás
Bolvári Sminktetoválás
http://bolvarisminktetovalas.hu

Bolvári Szalon - Long-Time-Liner sminktetoválás, fodrászat, kozmetika és masszázs szolgáltatások. Ajak, szemöldök, szemhéj sminktetoválások. Cím: 1136 Budapest, Herzen u. 6.

bolvarisminktetovalas.hu
Szilani-Beauty Szépségszalon
Szilani-Beauty Szépségszalon
http://szilani-beauty.hu/szolgaltatasok-2/profi-sminktetovalas/

Fájdalommentes és profi sminktetoválás szépségszalonunkban. Tetováljuk száját, szemöldökét és a szemét is. A szalon címe: 1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80.

szilani-beauty.hu
Baalbek sminktetoválás készítés
Baalbek sminktetoválás készítés
http://www.baalbekstudio.hu/sminktetovalas_

Baalbek sminktetoválás. A sminktetoválás olyan smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel. Mi elkészítjük, amit nem rajzolt meg a természet, vagy elmosott az idő.

www.baalbekstudio.hu
Sminktanfolyam alacsony áron
Sminktanfolyam alacsony áron
http://www.sminkiskola.com

Divatiskola a XIV. kerületben. Az órákat a szakma egyik legjobbja tartja, több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A tanfolyamra nagyon kedvező áron lehet jelentkezni.

www.sminkiskola.com
Kozmetika Budapest - Beauty World
Kozmetika Budapest - Beauty World
http://www.bwnet.hu/szakterulet/Kozmetika/

A Beauty World budapesti kozmetikusokat foglalkoztat. Folyamatosan bővül az oldal vidéki kozmetikusokkal is. A Beauty World célja, az egyszerű kommunikáció lebonyolítása és a foglalási rendszer könnyed használata.

www.bwnet.hu
Szemöldök tetoválás korrigálása
Szemöldök tetoválás korrigálása
http://www.long-time-liner.hu/noknek/sminktetovalas/szemoldok

Elrontották a szemöldök tetoválásod? Egy nagy fekete satírozott borzalom van a szemöldökeid helyén? Nyugi, mi helyre tudjuk hozni, és száltechnikás sminktetoválással élethű, természetes hatású szemöldökké varázsolni.

www.long-time-liner.hu
Sminktetoválás Szentendrén
Sminktetoválás Szentendrén
http://www.cleopatra-szalon.hu/szolgaltatasok/kozmetika/

Kedves WYW látogató! Szépségszalonunk a Szentendrén a 11-es főút mellett ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves ügyfeleit. Szolgáltatásaink: Fodrászat, Kozmetika, Szolárium, Műköröm, Manikűr. Szolgáltatásainkról, kollégáinkról minden fontos információt megtalál weboldalunkon vagy Facebook oldalunkon.

www.cleopatra-szalon.hu
Mood Indigo Tattoo
Mood Indigo Tattoo
http://www.moodindigo.hu

Budapesten, a város szívében, az Oktogonnál várunk minden érdeklődőt szeretettel igényes, kulturált környezetben. Áraink kedvezőek, tetoválónk pedig több éves tapasztalattal rendelkezik.

www.moodindigo.hu
Sminktetoválás Császár Zsuzsanna EU és USA sminktetováló diplomával
Sminktetoválás Császár Zsuzsanna EU és USA sminktetováló diplomával
http://www.lanecheszepsegszalon.hu/sminktetovalas/a-sminktetovalasrol

Laneche Szépségszalonban dolgozik Csszár Zsuzsanna kozmetikus mester, szakoktató, aki a "Kozmetikai tetoválás" tankönyv szerzője. Több ezer sminktetoválás készítésének tapasztalatával készült a tankönyv, melyet az ország összes kozmetkus képző iskolájában használnak. Elsők között volt, aki szájsatír tetoválást, "füstüs" szem tetoválást, és szálas szemöldököt készítettt hazánkban. Rendszeresen oktat kozmetikus kolléganőknek sminktetoválást, kozmetikai szaklapokban cikkeket publikál, és lektorál. Orvosi mikropigmentáció készítést Amerikában tanulta, folyamatos kapcsolatban áll több egészségügyi intézménnyel.

www.lanecheszepsegszalon.hu
Sminktetoválások lézeres eltávolítása
Sminktetoválások lézeres eltávolítása
http://www.laserderm.hu/tetovalasok_lezeres_eltavolitasa.html

www.laserderm.hu - A tetoválások lézeres eltávolítása manapság egyre gyakoribb beavatkozás. A korábban divatos, tetszetős tetoválások vagy elrontott sminktetoválások jelentős részére lézeres eltávolítás vár. Nálunk végleg és nyomtalanul szabadulhat meg tetoválásaitól, hogy jól érezhesse magát a bőrében!Ha búcsút intene megunt tetoválásainak, jelentkezzen be hozzánk!

www.laserderm.hu
Nouveau Contour sminktetoválás (Fonyód)
Nouveau Contour sminktetoválás (Fonyód)
http://www.sminktetovalasaim.hu

Ha elégedetlen vagy a szemöldököddel, de a tetoválást túl mesterkéltnek tartod, a megoldást itt találod: természetes hatású szemöldök készítése szálazással. A sminktetoválás előnye, hogy ébredés után is kifogástalan lehet a sminked, megszűnik a fárasztó és unalmas mindennapi sminkelés és elfelejtheted az állandó napközbeni korrigálást. A szemöldöktetováláson kívül klasszikus és színes szemhéjtetoválást, valamint ajakkontúrt és ajaksatírt is készíttethetsz a kozmetikában.

www.sminktetovalasaim.hu
Valentini Szalon
Valentini Szalon
http://www.valentiniszalon.hu/

A Valentini Szalon 15 éve szeretettel várja régi és új vendégeit. Szolgáltatásaink: gyerek, férfi és női fodrászat, kozmetika, műköröm, pedikűr, manikűr, szolárium, sminktetoválás, testkezelés, mezoterápia, mikrodermabrázió, dermaroller, testmasszázs, esküvői haj és smink. Folyamatos akcióinkat megtalálja honlapunkon! Valentini Fehér Marianna mesterfodrász, kozmetikus

www.valentiniszalon.hu
Tetoválás eltávolítás
Tetoválás eltávolítás
http://www.emmtek.hu/

Ha van olyan kozmetikai tetoválásod, amellyel elégedetlen vagy, esetleg az évek folyamán elváltozott a színe, akkor bátran forduljon hozzánk, hogy azt korrigálhassuk. Több módszert is alkalmazunk az elrontott sminktetoválások kijavításakor. Szükség esetén ezen a területen is ötvözhető az előző smink tetoválásának részleges eltávolítása a Rejuvi technikával, vagy a legújabb Q- kapcsolt YAG lézerünkkel, illetve az újratetoválás, a megfelelő stabil színnel és a helyes formával, megfelelően a Te igényednek, arcodnak, stílusodnak és nem utolsó sorban a mai divat követelményeinek.

www.emmtek.hu
Tetoválás - tetovalas.wyw.hu
Tetoválás - tetovalas.wyw.hu
http://tetovalas.wyw.hu/

Tetováló szalonok. Henna, nonfiguratív tetoválások. Tattoo, piercing, sminktetoválás, webshop.

tetovalas.wyw.hu
Elrontott sminktetoválás javítás, korrigálás
Elrontott sminktetoválás javítás, korrigálás
http://www.sminktetovalasok.hu

Ez egy speciális beavatkozás, melyet csak nagy gyakorlattal rendelkező szakember végezhet el. A korrekció elkezdése előtt körültekintő előkészületekre van szükség. Alkalmazható elrontott vagy akár megunt szemöldöktetoválásnál, szemhéjtetoválásnál vagy szájkontúr tetoválásnál is. Fontos, hogy nem mindenkinél végezhető el a beavatkozás!

www.sminktetovalasok.hu
Rontott sminktetoválás javítása
Rontott sminktetoválás javítása
http://tetovaltsmink.hu/sminktetovalas-javitas

Sokan fordulnak hozzám azzal, hogy javítsam ki a mások által elrontott tetoválását. Ez nagyon nehéz, ugyan akkor nagyon hálás feladat. Több féle megoldás is létezik, attól függően, hogy mekkora a probléma.

tetovaltsmink.hu
Sminktetoválók
Sminktetoválók
http://sminktetovalas.joszaki.hu/

A JóSzaki.hu egy régi kérdésre keresi a választ: lehet-e megbízható, normális szakembert találni? A rendszerbe regisztrált szakik értékelésekkel szerepelnek, leinformálhatók, és ingyen lehet tőlük ajánlatot kérni. Erről emailben és sms-ben értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a lehetséges megrendelővel. Ma már több mint 7000 szakember regisztrált a rendszerbe, közülük sok budapesti sminktetoválók és vidékről is egyre többen regisztrálnak.

sminktetovalas.joszaki.hu
Sminktetoválás
Sminktetoválás
http://sminktetovalas.joszaki.hu/budapest

A jószaki.hu-n különböző szakemberektől lehet ajánlatot kérni, ingyenesen. A szakemberek az iwiw rendszerén keresztül regisztrálhatnak szakinak, és ugyanott értékeléseket is lehet róluk készíteni. Város és szakma szerint lehet szakembert keresni, majd ajánlatot kérni tőlük, amiről ők sms-ben és emailen értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a megrendelővel. Több mint 7000 szaki található meg itt.

sminktetovalas.joszaki.hu
Varga Andrea sminktetováló Nagykanizsa - Smaragd Szépségszalon
Varga Andrea sminktetováló Nagykanizsa - Smaragd Szépségszalon
http://www.kiralyportal.hu/index.php?m=vallalkozasok&q=Smaragd_Szepsegszalon ...

Varga Andrea sminktetováló Nagykanizsa - Smaragd Szépségszalon, Dózsa György utca 119. LONG-TIME-LINER -A sminktetoválás szakértője ...mert minden nő álma: a reggeli ébredéskor is tökéletsen ébredni... a nap 24 órájában magabiztosnak, szépnek lenni. Amit kínálunk Önnek: professzionális orvosi technikával, szigorúan bevizsgált növényi festékkel, érzéstelenítéssel - szinte fájdalommentesen -, gyönyörű színekkel, természetes, elegáns formára elkészített kontúrtetoválás. A kontúrtetoválás tartós smink, mellyel 3-5 évre javítani lehet az ajkak teltségét és formáját, a szemöldök és szemhéjak természet adta hiányosságait. Smink, amely soha nem mosódik el. Az eredmény: hogy éppoly szép, üde arccal ébred, mint ahogy este lefeküdt. Kozmetikai arc- és testkezelések ultrahangos ránctalanítás alkalmi- és menyasszonyi smink sminktanácsadás Varga Andrea kozmetikus, sminktetováló Bejelentkezés telefonon: 06-30-240-2676

www.kiralyportal.hu
Balbek Stúdió
Balbek Stúdió
http://baalbekstudio.hu/tartalom/3/termekek/4/sminktetovalas

A Baalbek Stúdió várja régi és új vásárlóit! Fő profilunk közé tartozik a sminktetováló készülékek és tartozékaik forgalmazása, ezért ha szeretne nálunk mindent egy helyen megvásárolni, látogasson el hozzánk. Több mint 15 éve foglalkozunk sminktetoválás oktatásával. Okleveles trénereink segítségével hallgatóink minden elméleti és gyakorlati oktatást elsajátíthatnak, továbbá megismerkedhetnek a legmodernebb technikákkal is!

baalbekstudio.hu
Beauty-Four Szépségstúdió
Beauty-Four Szépségstúdió
http://www.arckozmetika.hu

A Beauty-Four Szépségstúdióban a legmagasabb színtű kozmetikai szolgáltatással, sminktetovással profi csapattal, a legkorszerűbb hatóanyagú készítményekkel, barátságos környezetben várjuk kedves vendégeinket.

www.arckozmetika.hu
Hideg Piroska PUREBEAU Mester
Hideg Piroska PUREBEAU Mester
http://www.piroskaszalon.hu

Hideg Piroska Kozmetikus mester vagyok és a sminktetoválás területén szerzett 18 éves tapasztalatom az Ön biztonsága. Biztos kézzel és művészi hozzáértéssel tervezem meg Önnel együtt az Önhöz illő egyedi tartós sminkjét. Forduljon hozzám bizalommal

www.piroskaszalon.hu
Győri Éva
Győri Éva
http://www.gyorieva-sminktetovalas-csepel.hu

Győri Éva – Professzionális Sminktetoválások | Ajaktetoválás | Szemtetoválás | Szemöldöktetoválás | Permanent makeup | Csepel szalon. Telefonszám: +36 20 807 6074

www.gyorieva-sminktetovalas-csepel.hu
Kalcsu Kati Sminktetoválás
Kalcsu Kati Sminktetoválás
http://www.kalcsukati.hu/

Professzionális kozmetikus (Kalcsu Katalin) Kecskeméten mesteri szakmával! Minőségi, megbízható sminktetoválások készítése, a Kalcsu Kati Szépségszalon jóvoltából. A sminktetoválásaikra festékmegtartási és esztétikai garanciát is vállalnak.

www.kalcsukati.hu
Pink Smink (Győr)
Pink Smink (Győr)
http://www.pinksmink.hu

kozmetikus, okleveles professzionális sminkes és okleveles EU szakvizsgával rendelkező kozmetikai tetováló a Pink Smink szépségszalonban, Győr Nádorváros, Fészek u. 4. Sminktetoválás, orvosi pigmentálás, tetoválások kémiai úton történő végleges hegmentes eltávolítása, a legmodernebb géppel és technológiával. Érdeklődni: 06303714700

www.pinksmink.hu
Csillám tetoválás
Csillám tetoválás
http://www.csillamtetovalas.hu

Gyönyörű csillám tetoválásokat készíthetsz magadnak otthon, percek alatta, vagy a vendégeidnek a szalonban. A testfestő mintasablonokkal belőled is lehet profi testfestő. Kézügyesség nélkül gyorsan, egyszerűen, könnyen elkészítheted a testfestéseket. A testfestő sablonokkal annyira egyszerű a csillámtetoválás elkészítése, hogy otthon is könnyedén elkészítheted magadnak. Ezzel a módszerrel akár a gyerekek is festhetnek maguknak tökéletes csillámtetoválásokat. A mintasablonokkal a csillámos testfestések elkészítése rendkívűl egyszerű és csupán 5-10 percet vesz igénybe.

www.csillamtetovalas.hu
Smink-tetovalas.info
Smink-tetovalas.info
http://www.smink-tetovalas.info/

Számos hasznos információ mindazoknak akik tervezik és nem utolsósorban azoknak akik már döntöttek a sminktetoválás mellett. Megfelelő szakmai felkészültség, magas szintű információnyújtás várja az ügyfeleket. Itt mindent megtalálhat amit a sminktetoválásról tudni kell : az eljárásokról, biztonsági intézkedésekről, a szakember választás fontosságáról. Az oldalon képes galériát is találhatnak.

www.smink-tetovalas.info
Sminktetoválás szakértő
Sminktetoválás szakértő
http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/1230693/3/

Kérdezd on-line Kalcsu Katit. Ha sminktetoválás előtt állsz és tájékozódnál, ha elrontották sminktetoválásod, tedd fel kérdésed a szakértőnek!

www.nlcafe.hu
Lanèche Kozmetika - Esztergom
Lanèche Kozmetika - Esztergom
http://sminktetovalas.albelt.hu/

Kellemes, nyugodt környezetben várjuk kikapcsolódni, szépülni vágyó vendégeinket esztergomi Sminktetováló szalonunkban.

sminktetovalas.albelt.hu
Zóra szépségszalon Dombóvár Dombó Pál u.9./d. 1.em.3.
Zóra szépségszalon Dombóvár Dombó Pál u.9./d. 1.em.3.
http://sminktetovalas.wyw.hu/

Kozmetikai Sminktetoválás fájdalommentesen,elérhető árakon. -Szemöldök:ívelése,satírozása,szálazása. -Szemek:kontúrozása,vékonyan,vastagon.Tus-hatású szemhangsúlyozás.Extrém szemkontúr-vonalak. -Száj:szájkörvonal kontúrozása,megemelése,egész száj satírozása. Glitter Testcsillám-tetoválás.Csillogó testékszer. Hétköznapokra,alkalmakra,esküvőre.Víz- és izzadtságálló.2 hétig tartós. Zóra Szépségszalon 7200 Dombóvár Dombó Pál u.9./d. 1.em.3. 06/30-3987-815 www.cegerinfo.hu/Zóra szépségszalon

sminktetovalas.wyw.hu
Zöld Liget Kozmetika
Zöld Liget Kozmetika
http://www.zoldligetkozmetika.hu

Sminktetoválás(szemhéj,száj,szemöldök), kozmetikai kezelések,testmasszázs, narancsbőr kezelés.

www.zoldligetkozmetika.hu
Miracle szépség szalon
Miracle szépség szalon
http://www.miracletestkozmetika.hu

Szolgáltatásaink: sminktetoválás, testkezelés, alakformálás, méregtelenítés, smink, manikűr és pedikűr. Minden amire szükséged lehet.

www.miracletestkozmetika.hu
Wellness
Wellness
http://wellness.wyw.hu

Szolárium, Egészséges táplálkozás, Étrend kiegészítők, Fodrász szalonok, Gyógyászati központok, Gyógyfürdők, Gyógyszállók, Keleti gyógymódok, Külföldi Wellness oldalak, Masszázs, Pezsgőfürdők, Reformkonyha, éttermek, Wellness utazás Fitnesz...

wellness.wyw.hu
Kozmetika
Kozmetika
http://kozmetika.wyw.hu

Alakformálás, Arcápolás, Bio kozmetika, Hajápolás, Hasznos tippek, tanácsok, Intim higiénia, Képviseletek, Kéz - és lábápolás, Könyvek, magazinok, Kozmetikai fórumok, Kozmetikai gépek, eszközök, Kozmetikai tetoválás, Kozmetikusok, Magyar kozmetikumok...

kozmetika.wyw.hu
Fitness.wyw.hu - fitnesz
Fitness.wyw.hu - fitnesz
http://fitness.wyw.hu

Fitness története, Edzőtermek, Fitness & Wellness cikkek, Fitness edzés, Fitness edzők, Fitness elmélet, Fitness eszközök, Fitness fórumok, Fitness kezdőknek, Fitness lexikonok, Fitness magazinok, Fitness szervezetek, Fitness táplálkozás, Fitness tesztek.

fitness.wyw.hu
Goldeneye
Goldeneye
http://www.baalbekstudio.hu

Sminktetováló kozmetikai készülékek és tartozékaik forgalmazása. Megtalálható kínálatunkban a permanent make-up készítéséhez szükséges teljes termékskála. Készülékek (100.000 Ft + áfa – 700.000 Ft + áfa áron 6 különböző készülék), tűk, festékek… Kozmetikai tetoválás oktatása 15 éve: alap és továbbképző tanfolyamok nemzetközi trénerek és profi segédanyagok segítségével, legújabb nemzetközi technikákkal. Akció: 5 napos alaptanfolyam 200.000 Ft +áfa helyett 50.000 Ft+áfa készülék vásárlása esetén.

www.baalbekstudio.hu
Oldal leírása
sminktetovalas.wyw.hu: Sminktetoválás katalógus. Sminktetoválás Budapestenen. Sminktetováló megyék szerint. Készülékek, kellékek, kozmetikai tetoválás javítása, smink oktatás, és tanfolyamok.
Gyűjteményünkben 130 válogatott sminktetoválás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 130 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 27373